دانلود بازی Driving School 2017 v1.0.0

[ad_1]

دانلود بازی Driving School 2017 v1.0.0

دانلود بازی Driving School 2017 | بازی مدرسه رانندگی ۲۰۱۷ برای اندروید

( به همراه نسخه مود شده )

بازی Driving School 2017 جدیدترین بازی شبیه سازی شده برای آموزش رانندگی با ماشین های مختلف است. پیش از این قسمت های دیگری از این بازی جذاب و محبوب را در سایت اندرویدیها منتشر نموده ایم که مورد استقبال خوبی از سوی کاربران قرار گرفته است و تصمیم گرفته ایم جدیدترین سری را به همراه نسخه مود شده برای شما کاربران عزیز منتشر نماییم. همانطور که قبل تر ذکر شد در این بازی جذاب و مهیج می توانید سوار بر ماشین های مختلف شوید و رانندگی را به بهترین و حرفه ای ترین نحو یاد بگیرید. در مکان های مختلفی مانند کوهستان ها، بیابان ها، بزرگراه، خیابان های شهری و … می توانید رانندگی نمایید و مهارت های رانندگی خود را به چالش بکشید. تمامی جزئیات و آیتم های ماشین ها مطابق با یک ماشین واقعی طراحی شده اند تا بازیکن حس واقعی رانندگی با اتومبیل را درک نماید.

در بازی Driving School 2017 می توانید در قسمت مود های چند نفره بازی با دوستان خود بازی کنید و با یکدیگر به رقابت بپردازید. در بیش از ۸۰ مرحله مختلف با شرایط متنوع رانندگی خواهید نمود تمام فوت و فن های لازم برای تبدیل شدن به یک راننده حرفه ای را خواهید آموخت.

ویژگی های بازی Driving School 2017 :

  • وجود بیش از ۱۰۰ وسیله نقلیه
  • وجود بیش از ۱۵ مکان مختلف
  • کنترل روان و آسان بازی
  • وجود بیش از ۸۰ مرحله چالش برانگیز
  • قابلیت رانندگی به صورت انفرادی و یا با دوستان به صورت رقابتی
  • صداگذاری و تصویر سازی واقع گرا
  • لیدربورد و دستاور های آنلاین
  • قابلیت رانندگی در مسیر های مختلف مانند: بزرگراه، خیابان های شهری، کوهستان، بیابان و …
  • رانندگی با ماشین های متنوع
  • جزئیات واقع گرای داخل ماشین ها
  • و …

راهنمای نصب بازی :

۱-فایل نصبی بازی با فرمت APK را دانلود و بر روی دستگاه اندرویدی خود نصب نمایید.

۲-پس از اجرای بازی فایل دیتا را از طریق بازی دانلود نمایید.

 

 

[ad_2]

لینک منبع

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *